Spanien – Malta, en af ​​det spanske fodboldholds bedste kampe

Spaniens historiske lineup den aften bestod af: Camacho, Maceda, Goikoetxea, Gordillo, Señor, Bøje (over) og Carrasco, Victor Muñoz, santillana, Poli Rincón og Sarabia (under) (Daglig As)

Det spanske hold er blandt de bedste fodboldlandshold på sine egne meritter.. Fodboldens verden kan ikke forstås uden spansk fodbolds deltagelse og indflydelse. De bedste sportssider det spanske hold er altid en del af det rekreative tilbud, websteder, hvor brugeren, For eksempel, væddemål med wplay-kampagnekoden og du får et miljø med store følelser til at leve og føle din yndlingssport.

Det er svært at vælge, hvilken der kunne blive den bedste kamp nogensinde for det spanske hold., i at opnå deres seneste to Euro Cups og World Cup, Det spanske hold viste et smukt og berøringsbaseret spil, der aldrig er blevet målt, og efterlod kampe, der skulle huskes af fans fra hele verden.. Men det er ikke spillene fra et årti siden, der er forblevet mest i fansens hukommelse., Der er især en, der er et eksempel på en af ​​de bedste kampe på det spanske hold, ikke måske på grund af dets spil, men på grund af dets episke natur og sværhedsgrad. Den part er ingen ringere end den 12-1 at det spanske hold godkendte Malta. En kamp at huske, som genoplivede den spanske fans forening med deres fodboldhold og styrkede det spanske raseri.

Han 21 december i året 1983 Der blev skrevet en guldside i spansk fodbold, en begivenhed, der ville fylde national fodbolds historiebøger.. Denne kamp og dens endelige resultat er navngivet med begyndelsen af ​​alt, ændrer den negative tendens for det spanske hold og er grundlaget for fremtidige konkurrencer.. Det var en kamp gældende for kvalifikation til næste EM. 1984, På det tidspunkt bestod kvalifikationsfasen til Euro Cup af 7 grupper, og kun den første ville få adgang til den sidste fase af samme. Spanien var i andet valg og havde brug for at slå Malta med 11 målforskel for at opnå førstepladsen og den længe ventede aflevering til Euro Cup. Meget svært mål, men et som holdet forpligtede sig til at overvinde, og drengen gjorde de det.

På trods af Maltas bemærkelsesværdige underlegenhed i forhold til Spanien, bedriften at vinde 11 målforskel blev mere end umulig. Kampen var ren og skær episkhed. Det spanske hold rykkede ud i jagten på mål. Straffesparksmisse i de første minutter af Juan Señor, og det første mål kom først i minuttet 15. Men det skulle ikke være nemt, Malta ville binde. Han ville gå til hvile med en 3-1 og med mange mål at score. Magien ved Benito Villamarin stadion var nødvendig, holdet gik ud for at score mål. Ni mål ind 45 minutter. Målene var på vej, og selv Malta spildte bevidst tid, minuttet kommer 85 Herren markerede 12-1 der klassificerede det spanske hold. Altså alt, Det spanske hold fortsatte med at angribe og lod ikke sin rival nærme sig. Jeg formåede endda at score en 13 mål, men det blev afvist for offside.

Alt gik godt, hold og fans forenet for at opnå spansk fodbolds store bedrift, en sejr for alle.