Manuel Negrete og det bedste mål i VM-historien

Manuel Negretes mål valgt som det bedste mål i verdensmesterskabernes historie (FIFA World Cup)

VM i Mexico '86 er et af de mest emblematiske. Der skete flere ting i denne udgave, som er en del af historien, For eksempel, den, der for meget er den bedste mål i VM-historien, scoret af Manuel Negrete.

Mexico er en af ​​dem store hold, der aldrig har formået at vinde et VM. I 1986, som turneringsvært, Jeg skulle gøre et godt stykke arbejde og, sandheden, er, at han fik det.

Aztec-holdet sluttede gruppespillet på førstepladsen foran Paraguay, Belgien og Irak, tilføjer to sejre og en uafgjort. Dermed, mexicanerne nåede ottendedelsfinalen, hvor de skulle møde op mod Bulgarien.

NEGRETE SCORERER DET BEDSTE MÅL I HISTORIEN AF VM

Det var netop i denne kamp mod bulgarerne, hvor de det bedste mål i VM-historien. Manuel Negrete, mexicansk fodboldspiller, udførte en spektakulær saks, der gled ind i målet forsvaret af den bulgarske målmand. Med dette storslåede mål, de lokale gik foran ved pausen for at lukke i anden halvleg med endnu et sidste mål 2-0.

Imidlertid, i kvartfinalerne, det mexicanske hold tabte til Tyskland i en straffesparkskonkurrence efter ordinær tid og overtid endte målløst.

I det samme VM, Det mytiske Diego Armando Maradona han påtog sig at lave historie. El Pelusa scorede to mytiske mål i kampen mellem Argentina og England. Først, den kendte som 'Guds hånd’. Den anden efter at have forladt halvdelen af ​​det engelske hold siddende startende fra midten af ​​feltet døbt som 'Århundredes mål’.

århundredes mål Maradona
Maradonas mål mod England er en del af fodboldhistorien (Fifa.com)

mængden af Manuel Negrete blev valgt i 2018 af FIFA as bedste mål i VM-historien ved en online afstemning. Selvfølgelig, der er mange, der udtrykte deres uenighed, da de betragter Maradonas kamp mod England som meget mere fortjenstfuld og emblematisk. Hvorom alting er, hvad der er klart er, at vi står foran to autentiske kunstværker, nysgerrigt, de skete samme år og på samme stadion.