“Reggi's doelpunt is gemaakt”

Het bericht dat bij de bekende op het scorebord van het Levante-stadion verscheen "Het doelpunt van Reggi was een doelpunt" (foto: land)

Zoals we meestal in veel artikelen zeggen, er zijn dingen die relatief recent zijn gebeurd en, echter, zou vandaag ondenkbaar zijn. Vandaag zullen we bespreken ‘Reggi's doel‘, dat eigenlijk, Het was geen doel, evenmin was het Reggi.

Het gebeurde in het seizoen 2004-2005, in een wedstrijd die werd geconfronteerd met de Levante y al Albacete overeenkomend met de dag 16 First Division, een 18 december 2004.

Laten we ons in een situatie brengen. De partij marcheerden 1-1 in een direct duel tussen twee teams wiens doel het was om te blijven. Gaspar was in de minuut bij het La Mancha-team gekomen 30 en Slangen kort voor rust had hij de tafels voor de granota's gedekt.

DOEL VAN REGGI… WAS VAN HARTE

Het was de minuut 53 feest wanneer Harte (en niet Reggi) Hij kopte een bal die de doelman Gaspercic stopte met, minstens, zijn voeten binnen de doellijn en hij sprong naar voren, bleef met de bal op de grond en keek bedachtzaam naar de lijnwachter en de scheidsrechter.

De spelers van de Levante en de granota-fans beweerden dat de bal de lijn volledig was gepasseerd en dat het dus een doelpunt was, maar de scheidsrechter, Mejía Dávila, gaf niet toe aan beide en het spel ging verder. echter, ‘De anekdote’ sommigen kwamen van het feest 20 minuten later wanneer het elektronische scorebord van de Valencia (die een paar jaar geleden al was vervangen) waarschuwde fans met een zin die naar het nageslacht zou gaan “Reggi's doelpunt is gemaakt”.

daarvandaan, begonnen de granota-fans te schreeuwen “het is een doel geweest, het is een doel geweest”. Ongehoord. naar boven, dus Bernd Schuster, coach Levante tegen die tijd, zoals zijn tweede, Manolo Ruiz, ze werden weggestuurd wegens protest tegen de scheidsrechter, overigens, presteerde niet goed, veel minder.

Aan het einde van de wedstrijd, logischerwijze, een van de meest terugkerende vragen was te weten wie en waarom die boodschap op het scorebord van het stadion had geschreven. De club toonde snel hun verbazing “We weten niet wie zoiets zou kunnen hebben geschreven, als een medewerker van de club of het reclamebedrijf, maar het is iets dat niet op zijn plaats is. We hebben een onderzoek geopend om te achterhalen wie verantwoordelijk is.”. Verzekerde de Granota-woordvoerder Manuel Vinaixa.

De Catalaanse club werd door de Anti-geweldcommissie maar, eindelijk, het ding liep op niets uit en nog steeds vandaag, een van de oudste veteranen, Het doel van Gi Reggi’ nog steeds erg aanwezig.