De gewonde Pele wedstrijd in La Romareda

Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero (land)

Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero. Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero 34 Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero La Romareda Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero 3 september 1974. in werkelijkheid, Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero Santos, Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero New York Cosmos.

Cuando el Santos de Pelé visitó La Romareda

La Romareda Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero. Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero Pele Santos Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero 2-0 de score. echter, Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero’ Afbeelding van het doelpunt van La Romareda na het ongeval van Ovejero. met 2-1 het kwam tot rust.

Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut 62 Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut. Pele Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut, Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut, Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut ovejero, centraal Real Zaragoza, Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut.

Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut ovejero Het tweede deel verliep normaal tot op de minuut. gelukkig, Het was niets ernstigs en het spel kon worden hervat, hoewel na het repareren van het beschadigde doel omdat er geen reserve was. Pele culmineerde zijn geweldige prestatie met een geweldig doelpunt uit een vrije trap dat de bovenhoek inging en de overwinning opleverde door 2-3 al Santos.

in 20 jaren voetballen had ik nog nooit zoiets gezien

Aan het einde van de bijeenkomst de ster van de Santos verklaarde dat: “in 20 jaren voetballen had ik nog nooit zoiets gezien” (verwijzend naar wat het beroemde doel zou worden van La Romareda). De Braziliaan nam ook een leuk cadeau van de Real Zaragoza, een zilveren figuur van de Maagd van de Pilaar die hij onlangs heeft geveild, samen met vele andere objecten die hij gedurende zijn lange carrière had bewaard.

Pelé en La Romareda
Pelé ontvangt de figuur van de Virgen del Pilar van Real Zaragoza (heraut)

La temporada de los ‘Zaraguayosdel Real Zaragoza

dat seizoen 1974-1975 dat op het punt stond te beginnen was een van de beste voor het Blanquillo-team, dat op de tweede plaats eindigde in de League, alleen achter Real Madrid wie was kampioen?. Drie Paraguayaanse spelers vormden de selectie (Arrúa, Soto en Diarte) en andere spelers zoals degene die al genoemd is ovejero, Purper of de Uruguayaanse wit.