Da Levante gav ham en lille hånd’ til Barça i Vallejo (5-1)

Barça formation, der blev besejret af 5-1 på Vallejo Stadion mod Levante i 1964 (footballteams2.blogspot.com)

Det er en af ​​de største bedrifter i historien Levante UD. Granota-gruppen støttede ham med en 'manita'’ til den almægtige FC Barcelona på stadion Vallejo.

A opstod 11 oktober 1964. En af de store i Levanten ankom til det levantinske len. ligaen at en sæson før havde lidt meget for at slippe af med en nyligt rykket spiller som Levante som han besejrede af en spektakulær 4-5.

Barça med hvid skjorte (på grund af farvematchning med sin rival) dannet med Sadurní i mål og Eladio, oliventræ, Foncho, træ-, Afløser, Torrent, vergés, Cayetano Re (som et år før havde ødelagt Levante med et hattrick), Seminar og Zaballa som markspillere. Alle instrueret af Cesar Rodriguez hvem ville blive fyret efter den kamp.

for hans del, granota sættet kom ud med Fernández i mål og Calpe, kat, Victoriero, Cashewnødder, Carlos, Vidal, Serafín, Wanderley, Torrents og Dominguez. Orizaola Han var træner på det tidspunkt..

HÅND FRA LEVANTE TIL BARÇA

I en drøm første del, De lokale formåede at forlade med en fordel af 3-0 på resultattavlen. Syv minutter efter, at bolden begyndte at rulle, Torrents overhalede Levante. To mål mere Wanderley i minuttet 18 y 32 henholdsvis, De efterlod de tilstedeværende fans på tribunen på det legendariske Levante stadion målløse..

I anden halvleg stoppede lavinen af ​​granota-spil ikke. To mål fra Serafín i referatet 51 y 60 de gennemførte 'den lille hånd’. Culé-holdet vidste ikke, hvordan de skulle stoppe deres rivals angreb, og sejren begyndte at blive skandaløs..

Derfra, det lokale hold tog foden fra speederen. Han Barça scorede et mål, arbejde af træ-, og markøren bevægede sig ikke længere. Han 5-1 gik definitivt over i historien som en af ​​de største bedrifter Levante hvad I sæsonen 2017-2018 gentog han igen (denne gang med en tight 5-4) er det eneste hold, der er i stand til at besejre Barça den sæson.

Den fjerne sæson 1964-1965 Ingen af ​​holdene formåede at nå deres mål.. Han Levante blev degraderet til anden division efter at have konkurreret om oprykning mod Málaga i mens Barça kom på en skuffende sjetteplads.

En tanke om "Da Levante gav ham en lille hånd’ til Barça i Vallejo (5-1)