Espainiako bost joko klub onenak: Espainiako futbolari nola eragin zion jokoen publizitate arauek

Espainiak munduko futbol ligarik lehiakorrenetakoa du. LaLiga Santanderrek herrialdeko klub onenak biltzen ditu lehen mailan eta kirol apustuetarako baliabiderik erabilienen parte dira, Europan ez ezik mundu osoan ere..

Real Madril bezalako kluben presentzia, FC Barcelona edo Atletico de Madrid -batzuk aipatzearren- liga hau zirraragarrienetakoa da.

Hala ere, adibide gisa Espainiak duela gutxi arautu zuen lineako eta kirol-apustuekin lotutako guztia. Post honetan, Espainiako futbolari neurri hauek nola eragin dioten erakutsiko dizugu bookmaker eta kluben publizitateari dagokionez..

Espainiako futbolari nola eragin zion jokoen publizitate arauek

Urteko irailean 2022 Indarrean sartu zen apustu-etxeei futbol taldeen babesle gisa jardutea debekatzen duen legea. Kluben galerak ingurukoak izan zirela kalkulatzen da 90 milioi euro.

Hala ere, Berri onak daude klubentzat "Tokens" edo blockchain kateen iragarkiaren bidez egoera iraultzeko modua aurkitzeko..

Goiena 5 Espainiako klub onenen artean

Aukeraketa azkar bat egin nahi bagenu 5 Espainiako ligako egungo talde onenak; besterik gabe kontuan izan genitzake denboraldia amaitu zen postuak 2021/22.

Baina, gure espezialisten taldeak irabazitako titulu kopurua kontuan hartzea erabaki du, nazioarteko txapelketak eta Errege Kopa top onenen aukeraketa finkatzeko 5. Ikus dezagun: urtean

1. Real Madril

Zalantzarik gabe, munduko kluben futbol talderik ezagunena. Futbol modernoaren historia osoan Txapeldunen Liga gehien lortu duen egungo taldea guztira 14. Guztira irabazi duzu 7 kluben munduko kopak, 35 ligak eta 19 Errege Kopak. Espainiako LaLiga egungo txapelduna.

2. FC Barcelona

Argi dago merenge klubaren artxibalioa dela. Historia handiko talde batean, nazioarteko hainbat txapelketetako irabazlea ere. Txapeldunen Ligari dagokionez, guztira du 5, 31 Errege Kopak eta 3 kluben munduko kopak.

3. Sevilla FC

Sevilla FC gure hirugarren postua hartzen du, nazioarteko lehiaketetan Espainiako talde sendoenetako bat delako. Izan ere, irabazi du 6 UEFA Europa Liga, 5 Errege Kopak eta 1 Europako Superkopa.

4. Atletico Madril.

Atletico de Madrid azken hamarkadako Europa mailan talderik lehiakorrenetakoa da. Izan ere, duela gutxi Txapeldunen Ligako finalean aritu zen Real Madrilen aurka, bertan, luzapenean galduz amaitu zuen.

5. Valentzia CF

Talde honek gure gaina ixten du 5. Talde hau bertakoa da 5 liga arruntean gehien irabazi duen kluba guztira 23 garaikurrak.